FORGET ABOUT THE PRICETAG

Nyss hemkommen ifrån MUF's Onsdagsfika, väldigt trevligt med trevliga människor och även en föreläsning om debatteknik. Jag och Jossan fick debattera inför de andra ett par gånger, om muffins i skolan, språk i skolan och även om betyg. Det svåra var ju att vara för något man egentligen var emot men det var sjukt roligt och verkade uppskattat att vi var där så det var ju kul.

Men nu är jag iallafall hemma, mamma ska fixa lite våfflor eftersom jag inte käka några i fredags och så ska jag kika på ett gammalt VHS. Mys helt enkelt!


Jag och Jannike efter spexfotot!

BEHIND THESE CASTLE WALLS

Bloggen, världen. Ni vet såna där dagar man blir glad av. Iochförsig så har inte hela dagen varit så bra, skolan är rätt seg nu men när jag kommit hem så ringde mormor och vi tog en spontan sväng till Hageby centrum där vi fika och shoppa lite. Fick med mig två par byxor och lite annat smått hem. Börjar nästan tro att jag börjat tröstshoppa... hehe.

Men ja angående bloggen så orkar jag inte med den längre (typ). Kommer skriva någon gång ibland men har så mycket annat att tänka på, både bra och dåliga saker. Så jag håller mitt deppande utanför bloggen, puss o hej

.
pluttFACEBOOK, ÖVERSTYR?

Bloggandet här är ju på topp, eller inte. Får väl försöka hitta tillbaka till den där tiden då jag tyckte att det var riktigt roligt igen. Men det händer iallafall inte så värst mycket i mitt liv just nu. Skolan rullar på som vanligt och man hinner inte med så jättemycket annat känns det som. I fredags var jag iallafall till Linköping och firade min kusin som fyllde 20 år, riktigt roligt. Har kommit på hur extremt nice det är att ha folk omkring sig som man älskar. Och det folket är guld värt. Vi kom iallafall på något sätt in på ämnet Facebook. Den där ansiktsboken som nuförtiden styr våra liv. Det är faktiskt helt sant. Det styr våra liv genom bilder, statusar, kommentarer, gillningar, allt. Vart man än går har man Facebook med sig.

Vad vi sedan kom fram till var att ingen av oss 15/16-20 åringar använder MSN längre. Och det finns väl de som fortfarande gör det men det är absolut inte lika självklart längre. Det fanns en tid då jag alltid var tillgänglig på MSN, jag var inne dag som natt fast jag sov, åt eller var ute. Fick man inte tag i mig så hade jag alltid skrivit vart jag var. Och på den tiden trodde jag heller aldrig att MSN en dag skulle dö ut.

Men sakta men säkert så försvann det ur ''vardagen''. Nu är det Facebook som gäller, och det är ju väldigt smidigt att ha allt på ett ställe kan jag tycka. Även fast Facebooks chatt inte är någon jättefavorit hos mig, det är smidigt. Och det är precis det vi vill ha. Vi vill ha smidighet. För vi är så otroligt lata.

Ibland kan jag även bli rädd för hur mycket ''Facebook'' jag och andra tänker. Som att när man gör något så tänker man ''det här ska jag skriva som status'' eller ''det här måste jag ta kort på så att jag kan lägga ut det på Facebook''. Alltså, jag älskar Facebook. Men någonstans har det gått överstyr. Vi räknade ut att om man i genomsnitt sitter en timma per dag i ett år så motsvarar det ungefär två och en halv vecka dygnet runt. Med att bara sitta och klicka runt, gilla statusar och kolla på bilder. Och vet ni vad det värsta är? Att vi inte tyckte att det lät så mycket...


ÖREBRO

Känner att jag är rätt usel på att blogga just nu, funderade till och med på att ta bort skiten. Men den får vara kvar, även om jag skriver så sällan.

Iallafall, igår åkte jag med pappa och lillebror till Örebro för att se lite på när han spela tennis på dagen. Kvällen spenderades framför teven på hotellrummet. Melodifestivalen var ju såklart och jag tycker att det var helt okej att Eric vann. Han är ju sjukt snygg iallafall.

Idag kollade jag också lite på brorsan när han spelade. Träffade även Arijana igen, mycket trevligt med en liten runda till Mariebergs galleria också. Men kom hem för ett par timmar sedan och har bara chillat. Och om ungefär en halvtimme är det Solsidan som gäller. Niiiceeee.Lite vårfeeling.


ROMME 2011

Upp klockan 5. Bussen gick 5.45 och sedan blev det väl en fyra timmar i bussen. Men väl där var det sjukt kul även fast jag bara åkte gröna backar. Liksom what the hell, som om jag kan åka skidor. Men nu är jag iallafall hemma igen, sjukt trött men haft en braaa dag.

Här kommer några bilder, orkar inte ladda upp så jättemånga just nu...

Vadå söndagsångest

Alltså jag måste vara sjuk men jag har börjat gilla Söndagar. För på Söndagar gör man liksom ingenting, ingenting viktigt. Som idag, jag vaknade tidigt vilket är skönt och så har jag mest bara softat och kollat lite på Vasaloppet. Hjälpt mamma lite med att sortera soppor och slagit ett getöga på plugget och sett förra veckans avsnitt av Solsidan en gång till. Men inte mer än så. Och om ett tag kommer mamma hem med Paus sallad och så är det bara att längta till Solsidan ikväll.

Så Söndagar, inte så pjåkiga. Om vi bortser från att det är Måndag imorgon alltså.


Fint väder är det med och jag drömmer mig bort lite till västkusten.


DAG 9 - DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA

Jag gråter ganska sällan inför folk. Och om jag gör det så är det oftast mamma. Så många vet nog inte att jag egentligen har ganska lätt för att gråta. Är egentligen ganska känslig och kan ta ganska illa upp men jag har även lätt att skaka av mig sånt för stunden. Och egentligen kan jag gråta för vad som helst, jag kan gråta till en sorglig film, för att jag haft en dålig dag eller bara utan anledning ibland. Så jag brukar aldrig gråta för någon fysisk smärta eller något utan mer saker som hänt.


Och bilden har inget med texten att göra. Den är bara random.MONKI


En fin vårjacka och ett par sjukt snygga måste-ha leggins. I ♥ Monki.


RINGS


Klickat hem dessa två, mums.


RSS 2.0