SPOTIFY/HATKOMMENTARER

Jag antar att det varit ganska svårt att undgå det här med Spotify. Det står på deras blogg, på Aftonbladet och på Facebook bland annat att de ska begränsa gratisttjänsten. En begränsning på hur många gånger man får lyssna på var låt och en begränsning på hur många timmar man får lyssna på Spotify.

Jag förstår dem faktiskt. De erbjuder gratis musik hur mycket som helst för oss med gratistjänsten nu. Sedan kan jag tycka att den här begränsningen på hur många gånger man får lyssna på var låt är lite löjlig men jag antar att de gör allt för att så många som möjligt ska börja betala för tjänsten. Men det är inte riktigt det jag stör mig på, jag kommer väl att börja betala för Spotify förr eller senare. Det är ju ett toppenprogram som jag verkligen inte klarar mig utan.

Det jag stör mig på är alla dessa hatkommentarer. Till exempel på Facebook så finns det numera en grupp/ett evenemang som är en protest mot att Spotify ''lägger ned'' gratistjänsten. Och visst är det många som har gått med men dessa otroliga mängder hatkommentarer. Till exempel som att ''Har ni inte råd att betala för musiken?''. Jag blir bara så himla trött på allt det. Jag vet inte vad det är de kommenterar egentligen. Jag tror inte att hela grejen på gruppen är någon slags pengafråga. Jag tror inte att 49 eller 99 är någon förmögenhet för många som har gått med i protestgruppen. Men de som protesterar emot protestgruppen verkar ju anta att det är så. Det är tydligen en stor grej för dem det här med att betala. Som att de vill skylta lite med det, de betalar för tjänsten och har alltså mer rätt till den? Jag vet inte, jag gissar bara.

Det är bara så otroligt tråkigt att se hur människor lägger ner åsikter och energi på att kommentera och hata. Protestera emot protestgruppen. Om de verkligen skulle velat göra någon nytta så skulle de väl stöttat hela grejen med att lägga ner gratistjänsten istället för att klaga på protesten emot det. Nej, det är konstigt hur man kan lägga energi på sånt, som att skriva det här blogginlägget till exempel.


Kommentarer
Postat av: Marjan [fotoblogg]

Tänkte bara säga att du har inte gratis tjänsten! :) Och hälften som ens är med i de evenemangen o.s.v har inte ens gratis tjänsten så de hat kommentarerna och energin läggs ner i onödan egentligen.

Gratis tjänsten är den där man får lyssna på 20 timmars Spotify i månaden och det står i högra hörnet hur många timmar man har kvar - och denna tjänst har funnits sedan i höstas eller så och den ska de sänka till 10 timmar i månaden ist!Vi och de flesta i evenemanget har skaffat Spotify olagligt och har ett helt vanligt o-premiumkonto bara xd

2011-04-19 @ 22:44:35
URL: http://marjansplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0