julkänsla

Hola!
Det var ett bra tag sedan mitt senaste blogginlägg såg jag... men så blir det när man förstör sin dator.

Iallafall vad har hänt sedan senast? Jag minns inte ens men allt har väl rullat på med skolan, varit på en del öppet hus och blivit ännu mer förvirrad, snön har kommit (YEY :D). Ikväll blir iallafall en lugn myskväll hemma och imorgon blir det nog julmarknad, så himla mysiigt med jul ♥ Knappt en månad kvar och jag har börjat lite smått med årets önskelista... how 'bout you, vad önskar ni er? :)
PRAO dag 1

Gooodmorgon.
Naevars har varit uppe sedan 10. Och hunnit gått på stan, käkat lunch osv. Den här veckan har jag ju prao på ett café tillsammans med Jossan, och igår hade vi turen att vara lediga men idag börjar vi och det ska bli ganska soft, jobbar varje dag 14-19. Inte för att vi tänker jobba ända till 19 så många dagar men... haha.

Iallafall ska bara fixa det sista nu och sen springa iväg, dock ligger det ju bara typ 200 meter ifrån mig? Så det är nice. Och efter prao:n blir det öppet hus på Hagagymnasiet och efter det blir det att dra till pappa! :) Men ha en bra dag allihopa, puss!
this young girl. she's a freak.

Känns som om det var sjukt länge sen jag skrev i bloggen, fy fy fy. Men jag skriver helt enkelt när jag känner för det så då och då slängs det upp ett inlägg.

Iaf så ligger jag i min underbara säng och ser på 16 and pregnant, bästa. Tror även jag ska ut till köket och hämta lite glass. Det vore det ultimata. För idag är det en riktig chill-dag. Även om jag precis kom hem ifrån Kunskapsgymnasiets öppet hus, gick upp vid 12 för att gå dit och det tog ju inte emot lite att gå upp ur sin sköna, varma säng och ut i regnet. Särskilt trött efter gårkvällen. Men jag gick iaf och det var nice. Men nu blir det att bara chilla i några timmar och sedan får vi se vad som händer, myskväll eller ferre?


Gammal webcam bild. Också facebook profilbild. Varför. Inte. Typ.

This young girl
She's a freak
She's up clubbing
Every night of the weekend
And all around town
It's the same old sound
Spread that fever
Let us all get down


höstlov, yeeesss

Shaaaa, vad gör ni? Jag sitter här på min säng och ser på Desperate housewives, älskar tisdagar. Ända bra dagen med bra program på teven åtminstone, själva dagen är väl inget att hurra över direkt.

Men iallafall så har man ju höstlov, trots det vaknar jag runt 9 ändå. Normalt? Mjae. Förmiddagen spenderades till att rensa lite i garderoben och försöka göra lite matte (som jag förresten typ har glömt? Tack vare höstlovet typ). Men senare så träffade jag iallafall Ebba och Johanna, sen så träffade vi Linn och en massa folk och gick omkring och inte gjorde någonting typ? Värt. Senare så tog vi en fika på fräcka och nu sitter jag som sagt här hemma. Dessutom hörde jag något om att mamma köpt glass så gotta go, ciao.


Failbild :) o jag ser ut som om jag ska slå till nån eller något.inlägg om gymnasie nummer 38567...

Ae, får be om ursäkt för värsta gymnasiebloggen men måste skriva av mig lite...

Mina tankar om gymnasiet ändras för varje dag. Ena dagen vill jag till en ny stad bara för att komma bort från samma gamla vanliga Norrköping, andra dagen vill jag stanna för att jag ändå gillar Norrköping och vissa dagar vill jag gå ett år utomlands. Eller det där med utomlands är egentligen något jag vill göra men känns inte som om det är rätt tillfälle, men plugga utomlands efter gymnasiet- ja tack . Så tankarna går verkligen fram och tillbaka, allt från teknikprogram till hotell och turism. Jobbig situation? Ja.

Har iallafall ägnat en stund åt att sitta och fundera lite och kommit fram till sex olika alternativ/val tror jag. Dessa innehåller tre samhällsprogram, ett humanistisk och två hotell och turism. Den stora frågan är ju egentligen, studieförberedande eller yrkesförberedande? För även om jag tar ett yrkesförberedande, till exempel hotell och turism så vill jag ändå kunna studera vidare sen, men kanske inte direkt utan efter några år... jag vet dock inte om det går att göra så?

Alltså fan fan fan, en del av mig vill gå säkra, studieförberedande samhäll på en vanlig skola medans den andra delen säger att jag ska gå hotell och turism på en liten skola och ha 3 awesome år. Och ja, det kan vara kul att ta ''chanser'' och så men gymnasievalet... jag vet inte. Chansa, inte chansa, chansa...
1 november 2010

Hej bloggen! Haft en ganska så ovärd dag idag faktiskt. Den började med att jag gick upp tidigt, fixade mig och gick iväg till Jossan där jag typ hjälpte henne packa och lite så. Sedan gick vi till skolan och hämtade lite saker som jag hade glömt och så åkte hon iväg på läger och jag gick hem och började rensa ur garderoben. Vilket jag har gjort typ hela dagen utan att ha kommit någon vart. Men var iallafall nyss och köpte en ny jacka så nu har jag en varm en så man slipper frysa ihjäl, nice nice. Nu blir det iallafall att chilla, se på desperate housewives och bläddra i gymnasiekataloger, ciao!
RSS 2.0