ge.mig.sommar

Sha bloggen!
Sitter här och pumpar lite musik, pluggar delvis lite matte också. Prov imorgon. Känns dock som jag tagit lite sommarlov redan, fast det är ju inte långt kvar. Riktigt taggad så jag pumpar sommarplåga efter sommarplåga och bara njuter. SOMMAR. SOMMAR. SOMMAR.Sooo ladyyyy you know I can´t erase you from my miiind?

Låten påminner så sjukt mycket om året 2008.Avslutningskläder

Sommaren börjar verkligen närma sig och den nionde juni är det dags för min avslutning. Har börjat fundera lite på vad jag ska ha på mig, vill man ha en klänning eller vill man ha något helt annat? Jag tänkte mig att istället för en klänning kanske man kan ha jeansshorts, någon oversize t-shirt och converse med något snyggt halsband och snygga armband till det. Vad tycker ni? Klänning eller något annat?


you name it

Hej bloggen!
Har haft annat att göra än att blogga som ni kanske märkt, skolan, vänner, begravning. Ja, you name it. Om ett tag bär det iallafall av till Jossan och så ska vi och Sabina till Linnea och ha tjejkväll, myyyys. Så inget bloggande förens jag kommer hem imorgon, puss!

Vad gör ni ikväll? :)


kör på mjukis och osminkad :)
K-I-S-S-I-E

Inläggen om gårdagens Bella&Tyra show cirkulerar runt på bloggarna. Jag känner att jag också måste avreagera mig lite. Det här var det sämsta programmet någonsin, jag skämdes för Kissie när jag kollade på det. Jag satt där med en olustig känsla och ville knappt kolla på den nervösa tjejen som satt och snurra på stolen. Jag älskar egentligen B&T show, dem har bra och öppna gäster och det ser ut att vara ett riktigt trevligt program där gästerna kan komma och öppna upp sig. Såklart så kommer Kissie och gör helt tvärtom. Hon hade ju faktiskt en chans att visa vem hon verkligen är i en show som ses av alla hennes bloggläsare, hon säger att hon berättat det i teve förut men jag tvivlar verkligen på att alla hennes 100.000-tals läsare sitter och kollar på henne i Förkväll. Jag tyckte att hon var riktigt otrevlig med hennes snabba svar som till och med avbröt frågorna väldigt ofta, väldigt oartigt. Och att komma dit och säga att hon inte tycker om Bella och Tyra rakt upp i ansiktet på dem. Hon skyller allt på ''Kissie'' och säger att hon inte är så IRL. Men senast jag kollade så betyder IRL in real life och jag tror vi alla såg att hon satt där själv, IRL, live och sa sådär. Så hon måste sluta skylla på Kissie för det vi alla såg igår, DET VAR IRL. Hemskt var ju också när hon sa att hon vart ''kissnödig'' i slutet och sprang ut och sa bye bitches. Var det för att stajla för hennes kompisar (som verkar vara väldigt snälla?). Hon är så omogen så man inte ens kan sätta en ålder på det, jag har sett inlägg där det står att hon beter sig som en 13- åring och jag som 14- åring kan säga att inte ens 13- åringar beter sig så, inte ens mindre barn. Det där är ingen ålder, det är ett betéende. Så grattis Kissie, du har lyckats ta bort den lilla, lilla respekten jag hade för dig innan jag såg programmet. Även om den var ganska minimal.

Diss till Kissie, hiss till Bella och Tyra och tack för en, annars, mycket bra show.

i once was a kid all i had was a dream


(where did my arm go?)

Hejsan svejsan! Shasha!
Idag är en soooolig dag och jag sitter och pumpar musik. Känns faktiskt för en gångs skull som om helgen varit väääldigt lång, typ som ett lov. Fast det betyder ju inte att jag vill till skolan imorgon, men snart är det sommarlov (om 22 skoldagar sa någon?) och det ser vi ju fram emot. Sommaren 10 ska bli den bästa, nånsin! :)

Ciaoo.första maj

Tjaaa bloggen!
Vad har hänt sen senast då? Jo, Valborg. Hade kul, var med vänner, såg Lorentz&M.Sakarias, gick på tivolli mm. Sedan jag kom hem förut så har jag bara legat i sängen och degat med min enorma bula i huvudet som jag fick igårkväll, tack för den. Ciao.

everytime I close my eyes, I see you in front of me. I see what we did. I want to forget it. erase, erase.

RSS 2.0