Söndagsbloggen

Funderar på att döpa om bloggen till Söndagsbloggen? Eller kanske inte, MEN jag bloggar faktiskt nästan alltid på Söndagar. Det är liksom ''vilodagen'' och oftast chillar jag bara så då blir det något inlägg om helgen. Men idag är det faktiskt Onsdag och jag bloggar!

Idag har varit en ganska chill dag. Började med badhuset då jag inte var med, men de andra gjorde livräddning. Efter det var det fysik-prov (SISTA PROVET OCH SISTA GREJEN VI GÖR I SKOLAN, OMG!) och sedan var det SO då jag bara fick sitta och lyssna på redovisningar och debatter, chill!

Fick dessutom sluta 1½ timma tidigare så nu sitter jag och väntar på att kvartsfinalen Söderling-Nadal ska börja. Franska öppna nu ju, hoppas alla tittar riktigt roligt! Idag är dessutom som typ en fredag eftersom att vi är lediga ända tills på Tisdag då vi åker på klassresa, hur skönt? Bara massa bra saker kvar nu känns det som... och massa roligt som händer som jag tänkte sammanfatta i en liten lista:

1. Ledig från och med nu till på Tisdag
2. På Tisdag blir det klassresa till Vaxholm/Stockholm där det blir Kastellet och Gröna lund bland annat.
3. Det är bara två ''riktiga'' dagar kvar i skolan. Hörde att de innehöll sovmorgon och glass på bryggan... mums!
4. Haffat två MVG till, Spanska och matte. Riktigt niiice.
5. Om 13 dagar är det avslutningsmiddag med alla nior på skolan
6. Om 14 dagar är det avslutning och då börjar SOMMARLOVET. Så sjukt nice.

Sex punkter kom jag fram till när det gällde skolan. Sen finns det en massa andra saker jag längtar till när det gäller vännerna, familjen och själva sommarlovet men det tar vi en annan gång. Pussss...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0