DAG 6 - DRÖMRESAN

Normalt sätt så ser jag på min drömresa som ett varmt resmål långt långt bort. Ibland är det Thailand, ibland skulle jag vilja åka till Sydafrika och hälsa på släkt. Även Mexico lockar. Och L.A. kommer alltid locka med tanke på att man har moster och kusinerna där.

Men just nu går drömresan till Montenegro där min pappa är ifrån. Okej, grejen med Montenegro nu då. Jag har varit där en gång för 10 år sedan och då var jag där mest med mamma och hennes kompis vilket självklart var kul det med. Min pappa och hans familj åker däremot varje sommar, jag har dock inte velat följa med dit. Har varit nära ett par gånger, haft biljetten men inte åkt, brutit foten och inte kunnat åkt. Men i år ska jag försöka se till att flyga ner till de någon vecka åtminstone. 

För att prata lite om själva semestern, drömsemestern. Den inkluderar självklart att hälsa på släkten lite men för det mesta att vara ''vid stranden''. Alltså en stad som heter Bar där de bor då. Så jag hoppas verkligen det blir av i år eftersom jag och Mel typ har planerat hela sommaren, haha. Nejmen hur underbart att bara steka på stranden hela dagen, sedan dra hem och på kvällen är man bara ute på stan och lever livet med Mel vid sin sida. Så det ska va liksom. Och det kanske inte låter som något speciellt, som en vanlig resa liksom. Men sällskapet gör ju allt och det här är för tillfället min drömresa.


Det här var ett tag sen ni...


Det med, hehe.


Ser ni lilla Montenegro där någonstans?


Kommentarer
Postat av: jossan

låter ju najs :)

2011-02-25 @ 15:40:05
URL: http://jjossansvensson.blogg.se/
Postat av: Linn Östergren

Goddag! vad spännande dina inlägg är! kommer med all säkerhet läsa dina inlägg igen. :p Ha en rolig dag :p

2011-06-28 @ 16:21:37
URL: http://jade.se/paketresor

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0