DAG 2 - MINA FÖRÄLDRAR

Om vi börjar med mamma Sofia. Fyller 40 år i år och det är något som jag verkligen inte låter henne glömma, haha. Hon jobbar på Telia och sen så har hon ett eget företag utöver det. Finns inte mycket mer att säga, snäll, världens bästa mamma helt enkelt.

Sen har vi pappa Asim som fyller 45 år i år. Från Montenegro, ett litet land i södra europa/balkan. Han är ingenjör, jobbar på Vattenfall (elbolaget inte ett riktigt vattenfall dådå)

Jag ser faktiskt upp till båda mina föräldrar, det finns liksom vissa delar som de har lyckats med som jag också vill lyckas med. Saker som de har gjort som jag också vill göra. Jag vill också skaffa mig en bra utbildning. Ett bra jobb. Resa mycket. Jobba som Au pair utomlands. Kanske i LA, som mamma gjorde. Uppleva nya platser och lyckas med nya saker.

Jag är nog ganska lik mina föräldrar. Mest mamma, men även pappa. Det är lite kul när man märker sånt. Saker som man ärvt som är lite konstiga. Intressen, sätt att vara på, min enorma blodfobi mm. Och utseende som vissa säger och som jag till viss del kan hålla med om.Hade ingen bild på oss alla tillsammans på datan så det fick bli en bild på mig och pappa och en bild på mamma och mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0