NYA TANKAR OM GYMNASIET

Jag kan inte ens beskriva hur tråkigt det ska bli att sluta på min skola. Att inte träffa vännerna varje dag som man är van vid. Hänga i lärarrummet. Stanna kvar och prata. Sno med sig femtioelva frukter. Ta en extra hamburgare när Rankan inte ser (aka utmana ödet). Jag kommer verkligen sakna allt, varenda liten rolig detalj och varenda liten tråkig detalj.

Men jag har kommit fram till att jag inte är ett dugg rädd för att jag och mina vänner inte kommer ses sen. För det kommer vi. Bara inte i skolan. Jag tror att det är lite pirrigt för att vi har anpassat oss till skolan nu i fyra år. Det är ju trots allt ens ''vardag''. Och även fast jag kommer sakna allt så har jag börjat smyglängta till gymnasiet. Nu när jag kommit fram till vad som känns rätt för mig. Det ska faktiskt bli riktigt kul. Att gå samma linje som massa andra som är intresserade av samma saker. Att träffa nya människor och göra nya saker.

Man kan se det såhär, de här fyra åren har varit super. Men jag skulle inte vilja gå om dem, spola tillbaka tiden som om allt aldrig hänt. För de här fyra åren har (iof gått upp och ner men...) varit de bästa som de någonsin skulle kunna vara. De har gett mig allt verkligen, och mest av allt fem helt amazing vänner. Så nu är det bara att försöka göra de tre kommande åren till dem bästa som dem kan bli samtidigt som man har kvar allt ifrån de här fyra åren.

Så samtidigt som det är tråkigt att sluta där man är så kommer det bli riktigt roligt att börja på något nytt. Nytt folk. Ny skola. En ny jag kanske? Nej, det är klart att man är sig själv men jag undrar lite ''vem jag kommer vara i gymnasiet'' om vi säger så. Men det får vi se i höst helt enkelt!


Kommentarer
Postat av: jossan

jag vet att jag är amazing ;) haha.. nej men. förstår precis vad du menar med texten.. att de här 4 åren har varit super men att man ändå är lite excited over gymnasiet osv. om vi säger så :) !

2011-04-20 @ 18:08:15
URL: http://jjossansvensson.blogg.se/
Postat av: Jummi Von Minji - Herrljunga Största Blogg

fin blogg :)

2011-04-20 @ 19:40:44
URL: http://fukami.blogg.se/
Postat av: linnea

jag älskar dej <3

2011-04-20 @ 20:08:24
URL: http://linneamariaa.devote.se
Postat av: ida

hejsan, lust att följa varann via bloglovin ? :)

2011-04-20 @ 20:21:31
URL: http://idapermangs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0